2023-08-10
餐廳成個feel都好有格調,好岩情侶2個人黎談情/慶祝anniversary,個裝修好精緻,用左17世紀既巴洛克風格,又有唔少art piece😍Baked Crab Cake:蟹餅焗到黃金色,外面幾酥脆,入面超爆滿既蟹肉😍好好味😋再伴住個紅菜頭汁,食落酸酸甜甜幾開胃,唔漏燴澳洲牛面頰:用左慢煮既方法,牛面頰肉食落肉腍、好juicy,連埋個汁醬食好好味。另外,仲要配左個和牛薯餅😍外脆入面肉香味好濃郁😋鮮蝦意式煙肉多士:面頭有大大隻既燒過既芝士鮮蝦,連埋牛油果醬配多士,口感幾好,做前菜都不錯慢煮伊比亞黑豚肉:黑毛豬既肉質脂肪均勻地分布係層層肉入面,食落去豬香濃郁,好香,烹調得好好The Pearl:呢道既Signature Cocktail,飲落都幾清爽,用左champagne做底,輕身既柑橘味帶少少香草AD 1632:用左gin底,聞到好香既玄米茶香,飲落清香,味就好夾個人覺得呢到既菜式好吸引,整得精緻,配搭又幾surprise,好值得黎