之前見到有朋友仔去咗呢間餐廳打卡,有超級大個🐻寶寶好可愛啊!今日同朋友仔一齊過去#chill 下。 室內環境舒適休閒,有酒吧位同特色可愛榻榻米熊熊座位,真係好打卡! 而家餐廳推出🆕全新summer menu,有好多消暑特色餐飲提供🍹 🦞#龍蝦窩夫真係必食,係佢地餐廳獨有,天婦羅質感嘅脆炸龍蝦有一種食軟殼蟹嘅感覺,但係更加鮮甜肉質彈牙。龍蝦分量非常大四,個人分都好足夠!厚實窩夫配上蜜糖,鐘意食又鹹又甜嘅朋友仔一定要試。強力推薦! 🍔#雞扒漢堡好大份,配上豐富沙律菜,特色微辣沙拉醬,滿足 🍝#香蒜白酒蘆筍日本和牛粒燴扁意粉蒜味香濃,和牛粒入口即溶,要想清淡嘅走未更加惹味,食唔停口。 🍛#牛肝菌野菌松露意大利飯每次見到松露飯都唔會放過,松露味道配得剛好,不太鹹但又做到香濃,感受到濃濃嘅芝士香味撲鼻!同野菌超夾! 🍵☕🍹【特色飲品】#養生茶巴黎公寓(美白美容)夏日麼麼茶(舒緩情緒)Rose ChocolateAll of mint latte 🐶🐱layback cafe 係pet friendly👏🏻👏🏻可以帶埋心愛寵物既可以帶寵物一齊去(記住入大廈時要放入袋)

🦞#龍蝦窩夫

🍔#雞扒漢堡
好大份,配上豐富沙律菜,特色微辣沙拉醬,滿足

🍝#香蒜白酒蘆筍日本和牛粒燴扁意粉

🍛#牛肝菌野菌松露意大利飯

🍵☕🍹【特色飲品】
#養生茶
巴黎公寓(美白美容)
夏日麼麼茶(舒緩情緒)
Rose Chocolate
All of mint latte

可以帶埋心愛寵物既可以帶寵物一齊去(記住入大廈時要放入袋)