2023-06-01 24 浏览
以前喺大角咀已經好想食呢間,但係大角咀嗰間嘢唔太就腳,今日嚟黃埔發現呢度都有一間分店,所以就即刻約埋佢喺黃埔嘅朋友嚟呢度食,我朋友都話呢間長期排長龍,如果想食,一定要早啲啲。餐廳嘅裝飾都好日式,主打日本家庭式便當,睇餐牌有幾樣嘢都好想食!諗嚟諗去之後,最終揀咗個印第安慢煮泰式雞套餐,雞身嫩滑,調味足夠,另外個蕎麥麵都好好食!另外都加咗錢要個話梅漬小番茄,酸酸甜甜好開胃!個山葵八爪魚都好夠wasabi,我鐘意!最後連個紅豆白玉都好好食,perfect ending啊,白玉好彈口,紅豆小甜。朋友叫左個慢煮黑毛豬配肉桂蘋果蓉,都話好好食,豬唔會煮得過耐。我見佢個柚子紫薯青蘋果沙律都好fresh,蒜味墨魚仔亦都好重味,醬油蛋更加係出色,係流心架!最後我地都加左個北海道火炙帶子share,燒得剛剛好,唔會鞋哂。呢到真心keep住好多人,唔想排隊一定要早啲嚟!

呢到真心keep住好多人,唔想排隊一定要早啲嚟!