2023-12-01 41 浏览
🍺今晚我哋兩姊妹揀左大家都方便嘅K11 Art Mall食飯🍴呢間餐廳裝修夠曬chill🍻我哋兩個嘆住啤酒🍻碟碟不休🍺大家都暫時放低工作嘅煩惱😜輕鬆下🍻Slow Cow 招牌 🌈呢個套餐可以自己揀鍾意嘅肉類、主食同埋醬汁😍今次我就揀左頂級美國三角脊扒牛肉🐃牛肉味好濃又嫰滑👍份量就要左有90g嘅並盛❤️配埋珍珠白米飯、香橙肉汁、自家制鮮忌廉再加多隻日本蘭王生雞蛋黃✅咁就prefect喇💯🐥日式唐揚炸雞 🌈跟餐可以追加小食🤤我地就追加左日式唐揚炸雞🍗炸雞酥脆外皮而且炸完仲好多汁🐤醃得又入味😍入口嘅味道係鹹鹹香香好惹味💯一定要趁住熱辣辣食呀🥳🍺青森縣 富士蘋果CHU-HI 🌈今晚好有feel😍所以我哋左酒店精度3%嘅青森縣 富士蘋果CHU-HI 啤啤佢😂果汁味好香🍎好易入口👍🍔和風豚肉片煎蛋芝士漢堡 🌈上枱嗰陣見到呢個真係材實料嘅和風豚肉片煎蛋芝士漢堡真係即刻心心眼喔😍底層鋪滿煎到香滑嘅豚肉片🐽上面仲有芝士同埋煎得好靚嘅太陽蛋添🍳配埋側邊嘅炸薯條🍟大滿足呢🥳🍺沖繩縣 菠蘿CHU-HI 🌈另一杯我哋就叫左同樣係果汁味嘅菠蘿酒🍺表妹特別鍾情呢個口味❤️呢個酒嘅菠蘿味好突出💯唔錯👍🥗有機水耕菜沙律 🌈

Slow Cow 招牌

🐥日式唐揚炸雞

🍺青森縣 富士蘋果CHU-HI

🍔和風豚肉片煎蛋芝士漢堡

🍺沖繩縣 菠蘿CHU-HI

🥗有機水耕菜沙律

🌈我哋兩個都好鍾意食沙律菜😍呢個有機水耕菜沙律就啱晒我地喇✅蔬菜夠曬新鮮❤️食落口仲索索聲好脆口添🥳

🔥麵豉湯

🌈味道濃淡適中✅有誠意💯

格雷伯爵茶

🌈叫多杯Twinings嘅Earl Grey 😍為呢餐帶黎完美嘅句號嚕🥳🥳