2008-09-13 35 浏览
成日食D乜菜乜菜有D悶, 發現這家只SELL 串燒幾特別咪試下LOR出奇,有驚喜, 仲唔貴, 食左好串的一餐佢分肉,海鮮,同菜類, 我地要少辣 (有大中少之分)牛仔骨 - 好入味, 但唔夠大6 D檔仔香........可能只叫少辣........... 可再加悠然粉再香D羊肉串 - 味道OK, 但一樣唔夠香......... 有D後悔無ORDER 中/大辣......... 食得辣可以ORDER勁D, 一定仲正牛脷 - 味道好,夠味, 有咬口大海蝦 - 味道OK但無特別, 唔明點解有水出, 不過都OK新鮮燒元貝 - 好味, 必食 $18/只OK SIZE OK大, 好甜, 仲有大重蒜蓉同葱,好香鐵板蒜蓉蜆 - 都好好味,勁多蒜蓉,無蒜蓉可能會淡白鱔 - 好爽.. 但唔太特別 茄子 - 好好笑, 茄子開邊,成只茄子比D蒜蓉同葱埋住........所以好夠味,幾得意南瓜 - OK , 但無特別尖椒 - 好特別, 好味,離皮, 但仲有汁, 好大只菜心 - 係真係菜心都燒得, JUST好奇一試 $6/3條 OK LA粟米 - 唔係雪野係新家,幾大條, 好甜,口感好特別, 無乜水但好脆菠蘿 -
出奇,有驚喜, 仲唔貴, 食左好串的一餐
佢分肉,海鮮,同菜類, 我地要少辣 (有大中少之分)
牛脷 - 味道好,夠味, 有咬口
鐵板蒜蓉蜆 - 都好好味,勁多蒜蓉,無蒜蓉可能會淡
白鱔 - 好爽.. 但唔太特別
南瓜 - OK , 但無特別
尖椒 - 好特別, 好味,離皮, 但仲有汁, 好大只
菠蘿 - SUPER 甜, 因佢地用"金菠蘿" 家,燒完會仲甜
芝士蒜蓉焗西蘭花 - 略鹹
真係好好味同好特別,但好飯人仕會好失望因為佢地係無飯,無麵的,清一式只SELL 燒&焗野,但我地食到咁都只係$100/人, 好平好抵食