♥️成日喺社交平台見foodie推介鬼金鵬拉麵,今日經過心思思入咗去試吓黎食😍原來有分唔同程度既「麻」、「辣」,真係啱晒我呢啲辣妹食🤣🤣🤣.📌「⭐️」打星為強烈推薦食款..▫️ 【炒豆芽菜辣麻味增拉麵+增量叉燒】$130⭐️⭐️強烈推薦⭐️⭐️超級推介呢個炒豆芽菜麻味增拉麵,我叫左「中辣中麻」‼️呢碗拉麵非常之惹味,首先炒豆芽菜好有鑊氣,而且份量好多,配合拉麵食嘅時候口感更加豐富,芽菜爽口配粗身彈牙拉麵好正😍而且湯底非常之濃郁,掛湯效果不俗♥不過中辣對我黎講堅唔夠喉,下次我決定要挑戰大麻大辣,相信會更加刺激🤣👏🏻而且佢嘅叉燒非常之巨型,鍾意食啖啖肉嘅朋友真係好夠喉🤣肥瘦適中💁🏻‍♀️整體來講幾好食,推介🥳..▫️ 【增量叉燒辣麻味增拉麵+追加味玉】$135💁🏻‍♀️🥰男朋友唔食得好辣,於是佢只係叫「小辣小麻」,平時只係食得小辣嘅人,都接受到♥️而且佢都話碗拉麵份量好多,就算男仔都未必食得晒🤣加上增量叉燒真係一啲都唔市儈😍同樣超級巨型~~整體唔錯👏🏻

📌「⭐️」打星為強烈推薦食款

▫️ 【炒豆芽菜辣麻味增拉麵+增量叉燒】$130