2021-12-20 63 浏览
最近天氣有啲凍 所以同朋友去食飯嘅時候都想食啲暖笠笠嘅嘢 所以一係我哋就打邊爐 一係呢就搵啲燒烤 不過今次朋友介紹就嚟到呢間日式鐵板燒 一樣都係聯絡得嘅餐廳 真係啱曬我哋過嚟呢度食飯吹水 仲可以飲下啲酒一齊放鬆一下一上到嚟見到個環境就知我哋都會好滿意 一開門就已經見到好熱鬧嘅氣氛 再加埋煮嘢食嘅 聲音 同埋有人傾計嘅聲音 所以啱曬我哋一班朋友過嚟一齊傾計煙熏黑豚肉 $208呢個煙燻黑豚肉好特別 因為佢係用煙燻出嚟嘅黑豚肉 所以令到佢嘅質感係更加嫩滑 再加上去嘅質感係有少少似係入口即溶嘅感覺活鮑魚仔 $68呢個係一個鮑魚 呢個鮑魚用咗少少佢哋嘅醬汁 所以令到個 鮮味更加提升賴尿蝦瀨尿蝦都係好大隻好大份嘅 同埋佢真係好juicy 佢真係有瀨尿蝦嘅質感 同埋亦都係啖啖肉嘅

煙熏黑豚肉 $208

活鮑魚仔 $68