2009-02-05
今日同左一個兩年冇見既frd食飯!禁我今次又係上黎open rice睇啦!由於我好鍾意食東南亞同南亞野!所以淨睇lee d cuisine!睇左lee間喇沙!見到唔錯!就去試下!我地搭地鐵去O 運站!初頭都驚搵唔到!不過好彩我地print左幅地圖出黎!唔難搵!我地六點到!間野岩岩開!個時冇客!食物: 入去睇下個menu!叫左一個馬拉椰汁咖哩羊腩,一個唔記得咩野喇沙,同埋一個唔記得咩野薄餅!同埋一杯柚子茶!唔好意思!因為唔係我拍板!所以唔係好記得!哈!um.....可能香港人唔係好食得辣既關系!所以d野唔係好辣!不過今次由於我同lee個frd都好食得辣!所以有d覺得唔夠!不過d野幾好食!個羊腩好正呀!不過杯柚子菜就有d唔夠甜!同埋個waiter佢俾左杯暖我!我係叫凍!不過最終都有轉返!服務: 唔錯啦!不過不失!衛生: 乾淨!價錢: 我地兩個人食左125蚊!係我心目中算係好平!平得黎又飽!好過我地兩年前去和民食!貴同唔飽!不過我知大家class唔同!
睇左lee間喇沙!見到唔錯!就去試下!
我地六點到!間野岩岩開!個時冇客!
服務: 唔錯啦!不過不失!
衛生: 乾淨!