餐厅: 銀座炎蔵燒肉
资讯:

2024-05-23 172 浏览
🍽️叫左$938雅特盛餐 和牛好高質,兩個人食夠晒飽,抵食🚩和牛4點拼盤-和牛肋肉: 油花均勻,肉質豐腴-和牛芯芯:肉質細嫩-和牛肩三角:肉味濃郁-和牛鞍下:位於牛背脊部,油花適中😋首先淨食和牛感受一下原汁原味之後可以試吓加生雞蛋,海鹽,醬油, Wasabi芥末。全部都好襯,更加令和牛層次感提升左。🚩夢之大地豚三味豚肉係北海道,好有豬味,又唔肥~🚩日本産鶏肉三味日本產地嘅雞肉 脂肪同肉嘅比例適中 唔會好肥,又燒得好香🚩和牛西冷薄切大盤判燒和牛西冷係由職員負責為客人燒肉,職員燒得熟度剛剛好,和牛西冷真係入口即溶,油脂豐富,肉汁鮮嫩,令人回味🚩有前菜(沙律同泡菜)泡菜味道好惹味好開胃,唔會太酸太辣🤵🏻服務好好,非常細心。首先會介紹餐牌食物同套餐。主動為客人斟水又會幫忙換燒肉嗰個爐,見我用左張濕紙巾抹自己即刻俾個堆新嘅紙巾。
🍽️叫左$938雅特盛餐 和牛好高質,兩個人食夠晒飽,抵食

🚩和牛4點拼盤
-和牛肋肉: 油花均勻,肉質豐腴
-和牛芯芯:肉質細嫩
-和牛肩三角:肉味濃郁
-和牛鞍下:位於牛背脊部,油花適中

🚩夢之大地豚三味
豚肉係北海道,好有豬味,又唔肥~

🚩日本産鶏肉三味
日本產地嘅雞肉 脂肪同肉嘅比例適中 唔會好肥,又燒得好香

🚩和牛西冷薄切大盤判燒

🚩有前菜(沙律同泡菜)
泡菜味道好惹味好開胃,唔會太酸太辣