2019-01-19 39 浏览
同friend係尖沙咀附近行完街,覺得有d肚餓就想係附近食埋晚飯。聽朋友講尖沙咀有幾間幾出名ge印度餐廳都好食,見到尼間餐廳個menu好多野食,朋友之前話食左都好地道,於是就入去試一下。🙌🏻🙌🏻入到去地方幾大幾闊落,位都幾多,坐得都幾舒服。座位側邊岩岩好有掛滿Indian style ge裝飾架,非常特別。🤩🤩入到去服務員同廚師都係地道ge Indian, 都幾熱情好客😛😛。Menu係英文ge, 不過餐廳都貼心gum準備左中文version ge.我地叫左個好有特色ge馬薩拉芝士烤餅同烤包, 兩個都係即刻整,好香好脆。仲叫左傳統印度素咖哩可以點烤餅烤包,真係好jeng😋😋😋仲叫左個印度特色蔬菜湯,幾濃郁,仲有脆脆ge條可以點湯食。特別推介番茄奶酪馬蕯拉,超級好吃,唔係太spicy, 好香!下次食印度菜一定再黎尼間餐廳👍🏻👍🏻

入到去服務員廚師都係地道ge Indian, 都幾熱情好客😛😛。Menu係英文ge, 不過餐廳都貼心gum準備左中文version ge.

下次食印度菜一定再黎尼間餐廳👍🏻👍🏻
2019-01-18