2024-03-20 16 浏览
之前已经同同事黎过,,佢嘅火锅汤底真系真材实料!正到不行~呢晚带埋先生过黎happy friday食好嘢啦😬 唔好辣又健康既我地💟点了蕃茄粟米汤~真系坚足料!超浓郁蕃茄,有蕃茄肉添架,加上满满既粟米🌽我哋饮咗劲多碗,汤底超清甜同滋润呀😍 先生话打边炉点可以冇靓牛呢?☺️所以再点了~澳洲顶级和牛封门柳🐮~就咁睇啲牛肉雪花分布都好平均,入口嫩滑,搭配埋汤底真系好满足👍🏻~竹笙墨鱼滑~超特别💓竹笙入面包住入面嘅墨鱼滑,从来无食过🤣墨鱼滑食落去又滑又爽口,食到有墨鱼肉架😘~韭菜饺~饺子🥟唔易穿,但唔厚皮!我觉得好唔错!好食!饺子内有更多韭菜和鲜肉,整碎左细细粒,有口感😘呢晚我俩食到劲饱,价钱比任食边炉贵少少但真系正野。难得系观塘有个环境优雅嘅火锅餐厅,仲要坐得舒服㖞。店员服务好好,好有礼貌🥰下次我要再黎同朋友encore呀!
唔好辣又健康既我地💟
点了蕃茄粟米汤~真系坚足料!
先生话打边炉点可以冇靓牛呢?☺️
所以再点了~澳洲顶级和牛封门柳🐮
~竹笙墨鱼滑~超特别💓
竹笙入面包住入面嘅墨鱼滑,从来无食过🤣
墨鱼滑食落去又滑又爽口,食到有墨鱼肉架😘

店员服务好好,好有礼貌🥰下次我要再黎同朋友encore呀!