呢排天气转凉 系时候去行街买冬季衫( ー̀֊ー́ )行到攰就系附近见到间纯白风西餐良心店💛见到环境咁靓就入去试试 ٩(・∀・)٩一入到就见到好多唔同猫头鹰🦉环境都好igable 仲要加咗圣诞deco( ˊᵕˋ )而呢到Set menu有Dinner for two有一款前菜 两款主菜 仲有两款甜品好抵食~都适合庆祝嚟食・֊・不过当日唔太肚饿 就散叫了个main+snacks🍚 日本带子黑松露什菌意大利饭 $145呢到啲risotto唔会话太硬 口感刚好🤌🏼黑松露汁好creamy 唔会话太稀太多 之前食过有啲系汁多到浸住啲饭…呢到挽回返我对出街食risotto嘅信心🤣带子仲要系半生熟!所以咬落唔干唔鞋整体嚟讲系正㗎🫶🏻🥙 小食拼盘 $138入面有BBQ汁鸡翼 芝士条 甜薯条同芝士葱饼鸡翼唔干身又juicy~仲要有芝士葱饼好特别!个人嚟讲几钟意食!葱味较突出(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🍮 伯爵红茶焦糖炖蛋 $45即叫即整!食落劲香伯爵茶味(∩´∀`∩)♡非常喜欢呢个ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )🍰 是日精选甜品-巴斯克芝士蛋糕 $55食落唔会太腻 淡淡芝士味 本身惊好heavy 点知食完一啖接一啖~总结!食物卖相定
呢排天气转凉 系时候去行街买冬季衫( ー̀֊ー́ )
行到攰就系附近见到间纯白风西餐良心店💛
见到环境咁靓就入去试试 ٩(・∀・)٩

一入到就见到好多唔同猫头鹰🦉
环境都好igable 仲要加咗圣诞deco( ˊᵕˋ )
而呢到Set menu有Dinner for two

带子仲要系半生熟!所以咬落唔干唔鞋
整体嚟讲系正㗎🫶🏻

🥙 小食拼盘 $138
入面有BBQ汁鸡翼 芝士条 甜薯条同芝士葱饼
鸡翼唔干身又juicy~

🍮 伯爵红茶焦糖炖蛋 $45
即叫即整!食落劲香伯爵茶味(∩´∀`∩)♡
非常喜欢呢个ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )

🍰 是日精选甜品-巴斯克芝士蛋糕 $55
食落唔会太腻 淡淡芝士味
本身惊好heavy 点知食完一啖接一啖~

总结!食物卖相定味道都值得推介
职员服务态度都好好礼貌 好nice~
见到我地冇晒水都秒速fill🤣
环境好靓 唔会坐得太逼 好适合庆祝聚会( ๑⃙⃘ˊᵕˋ๑⃙⃘ )

👅味道:4.5/5
💰性价比:3/5