2023-05-21
太古城中心有一間食韓國菜餐廳食物非常吸引,有蛋包飯、韓式炸雞、煎餅、拉麵、飯卷等等,最欣賞餐廳有好多打卡位,啱晒我地班鍾意影相嘅朋友仔🤭花花枱真係好靚💕美食推介:👍🏻💛烤牛肉蛋包飯:烤牛肉與洋蔥加上甜甜的韓式醬汁一起烹煮,蛋包飯的蛋份量非常大,而且蛋內仍然是很嫩滑,所有材料混在一起食,口感勁滿足,仲好好好好好食😋😋推介必點之一👍🏻💛海鮮煎餅:脆卜卜的外層包著海鮮及香蔥,非常香口👍🏻💛蜜糖無骨炸雞:無骨炸雞啖啖肉,配上蜜糖簡直一流🫶🏻😋而且仲有薯條及年糕,超開心🥳必點推介✌🏻💛黑芝麻提拉米蘇:滿滿黑芝麻味👍🏻蛋糕鬆軟,黑芝麻提拉米蘇很滑。好食😋💛青檸梳打:好靚的紫色的一杯飲品,是蝶豆花加上青檸及梳打製作而成👍🏻很清新及解膩之選擇💛凍朱古力咖啡:滿滿的忌廉,鋪上朱古力粉,非常靚,而且朱古力與咖啡的味道剛剛好,不會太甜👍🏻*整體食物味道都非常出色👍🏻尤其是蛋包飯及蜜糖炸雞都係我至愛之選👍🏻*餐廳環境座位都很舒適👍🏻
美食推介:👍🏻
💛海鮮煎餅:脆卜卜的外層包著海鮮及香蔥,非常香口👍🏻
*餐廳環境座位都很舒適👍🏻