2020-06-02
呢排分別有好多朋友介紹嘅一間burger,一直想試灣仔呢間嘅漢堡burger joys!店內直播足球賽事,亦可以飲啤酒!店鋪雖然地方不大,但都很有氣氛。今次同朋友黎食係芝士牛肉漢堡包同牛肉漢堡身食起來有微微甜味,質地鬆軟得來又挺身牛肉質地非常juicy,係採用 USDA 美國安格斯牛肉製成嘅,而且肉味香濃,牛味濃郁肉汁豐富店舖亦很細心,照顧到食的時候比較方便,每個都會獨立有包裝,整個方便進食。轉combo點左客黑松露薯條,原來係拌左黑松露醬的 French fries ,每條都有沾到黑松露醬,好滋味!另外仲點左杯曲奇奶昔,味道偏甜,奶味偏重,但口質都好creamy,我個人都鐘意飲甜嘢,所以都感覺唔錯!店內亦同時提供多款美式快餐店食品,如多款不同口味的炸雞翼、洋蔥圈、奶昔等,加上美式酒吧裝修,別具一番風味!下次都會想同朋友黎聚餐Happy Hour 都可以黎啤一啤再試下唔同嘅漢堡包同埋小食啦
店內直播足球賽事,亦可以飲啤酒!
店鋪雖然地方不大,但都很有氣氛。
今次同朋友黎食係
芝士牛肉漢堡包同牛肉漢堡
身食起來有微微甜味,質地鬆軟得來又挺身
下次都會想同朋友黎聚餐Happy Hour 都可以黎啤一啤
再試下唔同嘅漢堡包同埋小食啦