2021-12-27 47 浏览
我諗呢度一定無人抗拒雞翼啦🤣由細到大去咩party都一定會order大量雞翼,今次黎到呢間食任食雞翼放題😆我order嘅係$178十隻口味!其實都已經好夠食,不得不讚店家仲係可以包飲品任飲👍🏻🍋黑椒檸檬:呢個味道比較偏酸少少,鋪滿檸檬酸粉🍋超級消滯解膩!🍢BBQ蒙古燒烤味:大量嘅孜然粉鋪喺面頭上面食落有少少似土匪雞翼嘅身影🥳🇹🇭泰式甜辣醬:就係泰式辣醬果陣味道,甜甜辣辣🍬🌶️紐奧良香粉:呢個食落少少似狂熱香燒雞🐔🐝黑芝麻海鮮蜂蜜:呢個味道完全接受唔到。。好似街市海鮮味/洗碗冇洗乾淨🤣🐃水牛醬:Buffalo wing好juicy!口口嘅辣辣醬汁包裹住雞翼,勁重口味!🌶️死神醬:超級辣!辣到只可以handle一隻!勁勁勁惹味,嚐辣人士必定要叫🔥☕️BBQ咖啡香:見到好多咖啡渣post左喺面頭,咖啡味道非常濃郁,超級新奇好特別👍🏻🧄巴馬臣芝士蒜蓉味:可以見到面頭有超級大量嘅巴臣芝士碎,再加上滿滿嘅蒜蓉🧀🌿田園風味:非常清新嘅田園風味🥗有少少似沙律味嘅百力滋🤣👉🏻必加sauce👈🏻 ($20 for 3 dips)🍄黑松露蛋黃醬、🧀藍紋芝士醬、🌶️墨西哥辣椒乳酪醬呢3️⃣個醬各有千秋,樣樣出色!後悔無早

🇹🇭泰式甜辣醬:就係泰式辣醬果陣味道,甜甜辣辣🍬
🌶️紐奧良香粉:呢個食落少少似狂熱香燒雞🐔
🌿田園風味:非常清新嘅田園風味🥗有少少似沙律味嘅百力滋🤣

👉🏻必加sauce👈🏻 ($20 for 3 dips)
🍄黑松露蛋黃醬、🧀藍紋芝士醬、🌶️墨西哥辣椒乳酪醬
呢3️⃣個醬各有千秋,樣樣出色!後悔無早啲叫!

🍄黑松露蛋黃醬
首先黑松露醬就大大路路!濃郁黑松露sauce mix落蛋黃醬入面一定無死👍🏻

🧀藍紋芝士醬
呢個簡直顛覆左我認知!佢嘅鹹香濃郁程度一定會驚喜到你,感覺就好似將成舊芝士打爛變成醬咁😚!

🌶️墨西哥辣椒乳酪醬
呢個墨西哥辣椒乳酪醬都好refresh,完全唔會有太辣嘅感覺,即刻減咗唔少油膩感!