2022-09-29
2022-09-17女朋友推介👩🏻🌾女友同朋友去慶祝生日🎂租到個partyroom大家開心吓🥳慶祝點少蛋糕同美食🍣之前堂食實在太好食了🤤對古今二念念不忘🥰再次幫襯古今二叫到會🤗壽星女發板,六人派對套餐,798蚊套餐🤗獨創沙律:龍捲風沙律,外形就無堂食咁震撼,不過就好大份,有超多蟹子,蟹柳絲,蔬菜,中華沙律整成一個龍捲風咁,有一種清新嘅感覺 ,蟹柳絲加埋蔬菜口感豐富,仲有唔少得蟹子嘅脆口😋精選前菜: 自家玉子燒,賣相就好似堂食咁靚仔,玉子面頭蒲咗蟹子,入口充滿蛋香,微甜既玉子燒配上類似大阪燒醬料🥚出位小食: 七味脆香雞軟骨,見唔到有七味粉係雞粒上,但食落口就有微辣,仲好香脆,無炸到好油膩嘅感覺🍗飽肚主食: 鰻魚炒飯,炒飯炒到粒粒分明,配料有鳴門卷粒,鰻魚粒,味道唔算好重,味道偏淡,不過幾有鑊氣🍚夏日精選: 日式冷麵(胡麻醬)冷麵面上放滿配料,蟹柳絲,蛋絲,紅薑絲,白蘿蔔絲,豬肉絲,冷麵質感爽口,入口爽滑,拌上胡麻醬,將所有配料撈埋一齊食,非常好食🫶🏻特色卷物:三文魚牛油果卷,用三文魚,牛油果和芝士做材料,一份有八件,卷物都幾大嚿🤗辣味三文魚卷,同樣都係有八件,用咗辣味三文魚,加埋芥末整
女朋友推介👩🏻🌾
女友同朋友去慶祝生日🎂
租到個partyroom大家開心吓🥳
慶祝點少蛋糕同美食🍣
之前堂食實在太好食了🤤
對古今二念念不忘🥰
再次幫襯古今二叫到會🤗
壽星女發板,六人派對套餐,798蚊套餐🤗
辣味三文魚卷,同樣都係有八件,用咗辣味三文魚,加埋芥末整嘅卷物,食落口都幾辣🥵
創意卷物: 超級龍捲風,賣相好靚,面頭放了薯片,份量都足夠,配料好豐富,有嫰滑鰻魚,香脆嘅炸蝦,再加上青瓜同芝士點綴,帶出多層次口感🌪
彩虹卷,無改錯名賣相同彩虹一樣,刺身顏色繽紛,配料同樣豐富,有牛油果,青瓜,蟹柳味道好新鮮🌈
特選壽司:三文魚壽司,火炙左口魚壽司,油甘魚壽司,以上壽司都好新鮮,不過每款得兩件,唔夠喉呀🤤
惹味燒物:黑豚荔枝卷串燒,豚肉肥瘦均衡,咬下去爽口,味道不錯🐷
蒲燒鰻魚串,鰻魚串啖啖肉,無細骨,每啖都係到好嫩滑🐟
仲有甜品同汽水🥤
整體真係大滿足,同堂食味道一樣咁好食,不過唔係每款賣相都咁靚,六個人頭計,平均每人130蚊左右位,性價比好高,大量澱粉包你一定飽,會再幫襯@kokon1010 嘅外賣🥡😜
#古今二
#龍捲風沙律