2020-11-14 637 浏览
每次经开QRE条后巷都会闻到好香芝麻油味,沿住香味行就会黎到金子半之助之后会见到一条人龙系日本要排队,到左香港都系继续排唔想排就可以选择外卖自取,仲有折扣优惠。我就预先落好单,去到就拎得。外卖包装系一个纸盒,由于纸盒内壁有胶涂层,所以放炸物都唔会拎个盒有油渍,整整齐齐干干净净外卖系无跟面豉汤既。配菜系腌姜,会因为外卖而唔同左?呢个就唔肯定。秘制酱汁系分开上黎保持天妇罗香脆,有别于堂食系会淋系上面。最紧要系,外卖系无天妇罗蛋架呢个系唔排队既代价经历左十分钟路程,整个饭盒都系有热度,而且天妇罗都系香脆既,食落都有堂食八成功力( 我都有心理准备会食软天妇罗)果阵芝麻油香气真系无可取缔,外卖有呢个效果我已经好满意。但系无左汤同蛋,男士食就未必够饱,而且我每次堂食都会加酱汁,呢一盒仔汁分量对我就唔太够嗯⋯⋯食完我决定下次都系乖乖排队堂食而家要去揾下pantry有冇零食先

之后会见到一条人龙
系日本要排队,到左香港都系继续排
唔想排就可以选择外卖自取,仲有折扣优惠。

呢个系唔排队既代价

嗯⋯⋯食完我决定下次都系乖乖排队堂食