2021-07-24
係香港想食個有質素的burger,可能都要二百蚊左右,食的可能就係環境裝修,係灣仔最international 的駱克道的Burger Joy, 裝潢未必係最豪華最eye-catching 但食物質素同環境都會比你一種係外國的感覺。Double cheese burger 濃濃的cheese加埋煎得香口的牛肉真係大滿足。牛肉絕對唔係好易散開個啲低質貨,牛味好濃郁。我哋兩個人食waitress 仲好主動咁問要唔要cut 開,服務好貼心👍Garlic chicken wings有驚喜的一碟,以為佢出名做burger ,wings會做得一般,點知佢的wings 焗得出色過出面好多間以wings 做主打的餐廳!外脆內軟juicy 香口,真心冇誇張到。咬開後入面的雞肉係仲有汁, 完全唔柴唔乾。Garlic 味唔會過濃cover 左雞味😎Drink食burger 肯係要凍一凍佢: Coconut water 同ginger Ale, 爽!
Double cheese burger
Garlic chicken wings