2022-08-23
真係冇誇張😆 一出lift,已經俾佢營造嘅神秘氛圍吸引住😌 踏入餐廳,又有種型格嘅感覺,Staff都好有型呢😆 餐廳分室外同室內用餐區,呢日落雨所以我哋係室內用餐😊🌟自家製焗🦀️肉餅 $108蟹肉球啖啖蟹肉,表皮香脆👍 調味得宜🫶🏻 配上車厘茄同紅菜頭汁,味道酸酸甜甜,車厘茄用梅汁浸過甜度好高,呢種味道好特別真係第一次食😋🌟時令海鮮燴飯🦞$238分量十足,賣相好吸引🤩 職員話佢哋用上本地嘅新鮮海鮮,果然冇令人失望👍 海鮮食得出好新鮮,唔係用雪藏貨😋 而西班牙海鮮飯軟硬度適中,食得出有濃郁嘅龍蝦汁味,再配上大量嘅西班牙辣肉腸,非常好味🫶🏻🌟慢煮伊比利亞黑豚肉🐖$198 用慢煮方式烹調嘅黑豚肉果然夠嫩夠Juicy, 切開係勁靚嘅粉紅色,熟度剛剛好,值得一讚👍 配菜亦都勁多,配上大量嘅車厘茄、蘆筍及薯蓉,食完整份都唔覺得漏😆 🌟自家製蘋果撻拌雪糕 🍎$68個賣相勁吸引🤩 第一次食咁薄嘅蘋果撻😆估唔到又幾好食喎🤩 薄酥皮鋪滿玉桂蘋果薄片,再配上一球自選口味嘅雪糕,我哋揀咗雲呢拿味,呢個配搭冇得輸啦😎🌟off menu mocktail 🍸$88 今日有三款mocktail 可以選擇, 我哋揀咗其
🌟自家製焗🦀️肉餅 $108
🌟時令海鮮燴飯🦞$238
🌟慢煮伊比利亞黑豚肉🐖$198
🌟自家製蘋果撻拌雪糕 🍎$68
🌟off menu mocktail 🍸$88
今日有三款mocktail 可以選擇, 我哋揀咗其中兩杯味道都唔錯呢😋