2023-10-02
▫️ 烤澳洲羊西冷🐑($158)👉🏻羊西冷顏色超粉嫩,擺盤好精美,有微微燒焦味好香口,肉味唔算好羶,入口都幾腍⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️燴澳洲牛面頰($328)👉🏻 牛面頰都幾大舊,口感超級超級之腍!牛味重,索滿哂超濃味嘅醬汁😚👉🏻卷狀嘅牛肉薯餅炸得好脆,但又唔會好油,餡料除咗牛肉碎仲有洋蔥粒,口感豐富⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️香煎北海道帶子 ($108)👉🏻帶子都幾大粒,煎到金黃色好香口,口感好爽口,底下綠色嘅係支豆蓉,好Creamy,加埋帶子一齊食幾特別😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️煙三文魚芝士卷 ($98)👉🏻煙三文好肥美唔會太鹹,除咗包住Cream Cheese🧀,仲有海帶,加埋面頭滿滿嘅蟹籽,口感幾清新同爽口⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Pearadise🍸 ($130)👉🏻啤梨味都幾出,飲落甜甜地,入口都幾似飲緊果汁,之後先至有淡淡淡淡嘅酒味出嚟,啱晒唔鍾意太重酒味嘅人⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Anchored In Memories🍹 ($140)👉🏻見到成份有Lime 同Sweet Potato 覺得幾特別就叫嚟試下,飲落唔係好多覺有番薯味,反而覺得有小小薑味,加埋Lime嘅酸襯出奇地幾夾,好解膩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:餐廳裝修以深色為
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️燴澳洲牛面頰($328)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️香煎北海道帶子 ($108)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️煙三文魚芝士卷 ($98)
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️Pearadise🍸 ($130)
——————
環境:餐廳裝修以深色為主,走型格路線,燈光用咗柔和嘅黃燈,幾有氣氛
評分:8/10
平圴消費:~$500