2017-07-04
喺團購買左一張COUPON $59 - 芒果最強@許留山芒之手作系列! 芒之手作系列可以3選1 + 芒果雪山 OR 芒之三重奏! 好似好吸引! 信德間許留山真係好細好細, 如果唔係就腳, 唔會揀呢間.....成間店得2個服務員, 我地坐左入去完全冇人理我地, 樓面服務員只顧收銀做外賣........用COUPON 冇得揀啦! 揀只揀我地食咩~由於太耐冇食許留山, 我地決定要芒之手作系列 - 芒果3寶(原價$46) : 1寶係芒果糯米糍+幾片新鮮呂宋芒, 呂宋芒好甜, 芒果糯米糍依然KEEP 到水準, 同以前一樣咁好食! 2寶係自家製作芒果小丸子, 以前呢間小丸子係我最鐘意的甜品之一, 但而家的小丸子變得好硬好粉, 好慶幸自己冇叫多芒小丸子, 如果唔係唔知點清晒佢.........3寶係芒果雪芭+水晶條, 呢一寶都唔錯, 芒果雪芭+果肉幾好食, 水晶條幾特別!另外, 我地要左芒果雪山(原價$62), 本以為好普通, 一出場都嚇親人, 有乾冰座喺底, 好大碗芒果沙冰+爆珠+白朱古力餅, 滿足視覺享受! 味道都唔錯! 呢張團購好抵!!!太肚餓仲叫左小食經典 - 咖哩三寶 - 牛百葉+魚旦+魷
用COUPON 冇得揀啦! 揀只揀我地食咩~
太肚餓仲叫左小食經典 - 咖哩三寶 - 牛百葉+魚旦+魷魚, 不過不失, 唯獨$33有點兒貴!
COUPON 仲送左2張$10 現金券, 埋單本身俾現金, 收銀員好好人咁提我地可以用一張! 太好了!!