2013-07-30
第一次,寫食評..點解會寫呢..有買開團購都知 間中都會中伏..但係今次真係好神奇團購左個晚餐2舊水都預左中規中矩.點知有驚喜..有女友的同志都知 女友總係乜都想食小小 但男人們又大食平時叫埋叫埋都係男既包底,,好慘.所以見到呢個<MENU又多OK多款 菜式又新就帶埋麻煩女友去試新野,,一入到去就知呢個應該吾係伏..因為環境好有FEEL(女友都LIKE)相影左好小..因為冇諗過會寫食評..同埋真係好食..冇停過口咁濟入正題啦個龍哈湯真係好好飲,夠哂味.吾似出面個D 冇乜龍哈味頭盤個多士.吾記得影相真係好足料..面頭仲有黑松露.正啊女友就話細細件岩哂D女仔食...仲有D黑蚊蚊既面-.-我吾敢食..女友就話比想像中好食好多D 口感彈牙 吾會太(林)我就搶左隻蝦黎食..哈哈哈..啖啖肉..好鮮甜!!呢個價錢有蠔有扒有甜品..又好食真係抵!!!!希望佢再出團購啦/_\去個日早左到..職員好NICE吾洗我地罰企 可以入去坐HAHA面頭有層芝士味道岩岩好吾會好膩
團購左個晚餐2舊水都預左中規中矩.點知有驚喜..
有女友的同志都知 女友總係乜都想食小小 但男人們又大食
就帶埋麻煩女友去試新野,,
入正題啦
個龍哈湯真係好好飲,夠哂味.吾似出面個D 冇乜龍哈味
頭盤個多士.吾記得影相真係好足料..面頭仲有黑松露.正啊
女友就話細細件岩哂D女仔食...
我就搶左隻蝦黎食..哈哈哈..啖啖肉..好鮮甜!!
呢個價錢有蠔有扒有甜品..又好食真係抵!!!!
希望佢再出團購啦/_\
面頭有層芝士味道岩岩好吾會好膩
题外话/补充资料:
佢地有露天位..好想坐出去食野..好似幾好FEEL
不過同女友就係反入面好D..因為佢地台面會有點(立足)好浪漫..溝女一流..哈哈