2023-05-20
因為太太太太太掛住茜茜茜茜茜拉麵決定要再去🫣🫰🏻🤣🤣🤣🌽玉米荀辣麻味噌拉麵粟米荀的味道吸收曬湯汁惹味精華, 基本上不用匙 羹沾湯汁加麵 單夾起拉麵已經可以掛曬湯汁今次我選擇了中辣中麻很喜歡麻麻的感覺 味道剛剛好 仲有叉燒超級無敵厚!!肥瘦分明 煮到十分入味 而且味噌湯底的表面非常惹味有鑊氣感覺玉米筍!!🪙價錢$100🍜味道:4.8/5🍀芫茜辣麻味噌拉麵見呢到推介莞茜辣麻味噌拉麵我又勁中意芫茜我揀左中辣中麻一啖麵已經掛曬湯!一大舊叉燒, 超軟 超入味!内面有芽菜,大量莞荽, 青蔥等配料 湯底好濃, 加埋莞荽!令到個味道更惹味!超級上癮❤️🪙價錢$11🍜味道:4.9/5🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️服務:4/5環境:4/5返食:4.5/5價錢:4/5🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️👷🏻♀️利申:本網只代表個人感受與想法不代表全部🫡(本台暫試運當中, 全人手營運, 多多包涵)🪙今次全自費👷🏻♀️順帶一提落單需自行掃code🤣📍 鬼金棒 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道530號地舖🚈(銅鑼灣D4出口行2分鐘)🧁每一個Follow & Like都係運作動力🔥🥹🥹唔好吝嗇撳個like同埋follow啦!#hkfoodie #銅鑼灣美食 #
決定要再去🫣🫰🏻🤣🤣🤣
🍜味道:4.8/5
🍀芫茜辣麻味噌拉麵
見呢到推介莞茜辣麻味噌拉麵
我又勁中意芫茜我揀左中辣中麻
一啖麵已經掛曬湯!
一大舊叉燒, 超軟 超入味!
内面有芽菜,大量莞荽, 青蔥等配料
湯底好濃, 加埋莞荽!令到個味道更惹味!超級上癮❤️
🪙價錢$11
返食:4.5/5
價錢:4/5
🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️
👷🏻♀️利申:本網只代表個人感受與想法不代表全部🫡
(本台暫試運當中, 全人手營運, 多多包涵)
🪙今次全自費👷🏻♀️順帶一提落單需自行掃code🤣
📍 鬼金棒 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道530號地舖
🚈(銅鑼灣D4出口行2分鐘)
🧁每一個Follow & Like都係運作動力🔥
🥹🥹唔好吝嗇撳個like同埋follow啦!
#hkfoodie #銅鑼灣美食 #香港美食 #平價美食 #foodiehk #hongkongfoodie #hongkong #90s #couplehk #hkfoodie #假日好去處 #拍拖好去處 #香港遊記
茜茜茜茜茜拉麵