今日同朋友嚟K11行街 行到攰想揾嘢食 见到有间Cafe好似都几靓 几有艺术气息 咁于是就入去啦 6:30嚟到都几多人㖞 差唔多满晒咁滞 望吓Menu先 呢度嘅选择唔系话好多 不过每样都好似好精致好好食咁 我哋先叫咗一个慢煮西班牙八爪鱼八爪鱼切到一片片咁 咬落去好有咬口 旁边仲有两旧仔法包 如果有olive oil点嚟食仲正 配埋啲沙律菜仲有啲暖暖地嘅蕃茄仔 开胃小食跟住仲有个羽衣甘蓝沙律 一兜份量都几多 表面仲有我最钟意嘅面包干同埋一啲烟肉干 咸咸地仲有啲芝士添 感觉好Fresh好清新 我哋仲叫咗carbonara意粉 入面真系有蛋汁 少少辣捞埋都几惹味啊 不过配料就少啲食完野点少得叫番杯嘢饮呢 我哋试咗一个朱古力冰砖热奶特饮 佢系个杯入面有一大旧好似Brownie咁嘅朱古力 上面仲有一啲混合嘅Jam喺度 摸落去个杯奶暖暖地嘅 成杯奶倒入去个朱古力 朱古力慢慢开始溶啦 等到啲朱古力溶晒之后饮 哗 真系好浓郁嘅朱古力味呀 越迟饮溶得越多就越甜呀呢度环境坐得舒服 轻食之选

我哋先叫咗一个慢煮西班牙八爪鱼

呢度环境坐得舒服 轻食之选