2018-10-19
呢間鋪頭環境非常闊落光猛,以地舖嚟講好少見到佈局唔系枱櫈密密麻麻唔鐘意食湯麵同辣野嘅小妹今次嚟個新嘗試,食喇沙 🤗🍲 呢間鋪頭嘅嘢食完完全打破我對喇沙嘅想像,呢碗喇沙我諗我冬天會自己主動返黎食🤤 不過老闆好熱情招待不斷望住我食問個湯 ok 唔 ok 🤣 搞到我食得有啲提心吊膽添娘惹濃厚喇沙 ❤️ ($98)評分:8/10.湯底嘅調味非常獨到加咗好多分,上網見到人話唔嗜辣嘅人都可以嚟試下佢哋嘅喇沙,果然辣度的確係啱啱好去到喉嚨就即刻收👍,點到即止 😚 平時見啲人食喇沙辣油係面頭飄吓飄吓好恐怖😱,呢碗又冇咁嘅情況,有椰奶磅住所以好滑溜,最後直程想將成個湯飲咗佢 😂 但為個胃著想都系制止咗自己 😛 除咗個湯掂之外,啲料都好足,尤其係一隻隻大蝦 😎 麵如果食唔飽的話仲可以免費添加,😀 認真服務周到咖央多士 ❤️ ($38)評分:7.5/10.其實我本來係為咗呢個多士嚟嘅 😁 原本以為佢哋嘅咖央系馬拉個邊運過黎原來唔系,系自己整的!!!! 😍 仲特登加入咗斑蘭葉所以顏色咁靚 🤗 食落俾平時似果醬多啲嘅咖央就 creamy 好多,不過味道其實係清甜,唔系特別明顯。多士烤得香脆所以都滿意~然後老闆好似擔
娘惹濃厚喇沙 ❤️ ($98)
評分:8/10.
娘惹濃厚喇沙
娘惹濃厚喇沙
咖央多士 ❤️ ($38)
評分:7.5/10.
其實我本來係為咗呢個多士嚟嘅 😁
原本以為佢哋嘅咖央系馬拉個邊運過黎原來唔系,系自己整的!!!! 😍 仲特登加入咗斑蘭葉所以顏色咁靚 🤗 食落俾平時似果醬多啲嘅咖央就 creamy 好多,不過味道其實係清甜,唔系特別明顯。多士烤得香脆所以都滿意~然後老闆好似擔心我食唔晒好似特登俾少咗啲麵我 😅 哈哈~其實都係一份多士姐
咖央多士