2017-09-23 1713 浏览
話明係「商務」日本午餐,價錢梗係唔平啦⋯⋯不過以business lunch黎講,又唔係好貴嘅~ 起碼無論男女都會食得飽貴,但間餐廳會畀返舒適寬躺嘅環境、細心嘅服務同埋優質嘅食物你!餐前餐後有濕毛巾,主動抹枱碗碟⋯⋯ 我同客人食嘅set都好靚。先來前菜蒸蛋,好滑好熱!仲要讚下嘅係個器皿好靚我食個三色井,有新鮮脹卜卜海膽、調味好好又夠日本嘅蔥吞拿魚腩蓉、同埋好新鮮嘅牡丹蝦 客人食嘅係鮨瀧井,有大蝦雜菜天婦羅、刺身竟然有大絠吞拿魚腩、個白色魷魚都好好味!仲有燒魚同玉子午餐set最後有咖啡揀、或者黑芝麻雪糕/柚子雪巴唔記得影咖啡,但我記得個樣都幾好~餐廳啲位都夠闊,唔會同隔離太近,都適合Business lunch同埋上樓餐廳來講,唔使等lift都幾好 唯一係我坐近門口,冷氣唔係好夠涼,客人如果着西裝就有啲熱啦,建議大家訂位時可以留意番
話明係「商務」日本午餐,價錢梗係唔平啦⋯⋯

我同客人食嘅set都好靚。
先來前菜蒸蛋,好滑好熱!仲要讚下嘅係個器皿好靚
蒸蛋

三色井

鮨瀧井

午餐set最後有咖啡揀、或者黑芝麻雪糕/柚子雪巴
唔記得影咖啡,但我記得個樣都幾好~
黑芝麻雪糕

同埋上樓餐廳來講,唔使等lift都幾好
2017-09-21
三色井