本來幾個星期之前諗住book 7pm枱,點知佢話得6點同8點3。咁好啦,6點未收工,唯有book 8點3。今日7點打去,問可唔可以早d去,佢話到時有位就可以,咁咪即刻去囉。入到去張枱有d窄,不過唔緊要,起碼係二人枱,諗住野食搭救。點知都未嗌野食,侍應就走嚟叫我地調去搭枱,話有人book左7點半!之前又話得6點同8點3兩輪,點解人地可以book 7點半?!一怒之下,冇食野就走左!我覺得呢間餐廳既admin好有問題,我諗一間正常formal d既餐廳都唔會叫人調枱咁肉酸啦,係咪?book枱嗰度仲要咁混亂!如果一開始比我book 7點 其實就乜事都無。之後既行為全部都令人好失望!唔會再嚟!
2016-12-14
庆祝纪念