2023-05-24 31 浏览
呢度食材高質,環境有氣氛🥂呢個八珍甜醋羽衣甘藍沙律($158)🥗好正啊!啲羽衣甘藍脆嘅口感加清新味道,同埋啲果仁同芝麻嘅香氣,同加埋甜醋嘅酸甜味道,真係好好味㗎!甜醋仲可以去除羽衣甘藍嘅苦澀味👍呢個沙律唔單止好食,而且仲好健康。啲羽衣甘藍同啲蔬菜都係好有營養嘅食材,而啲果仁同芝麻就令到呢個沙律更加豐富口感同埋營養。加上啲甜醋係用天然嘅材料整嘅,唔係好似其他調味醬咁好多化學物質,所以都好健康啊👍主菜推介紐西蘭三文魚($298),係用上新鮮三文魚,啲三文魚肉質好嫩,而且好鮮甜,真係好嫩滑好好食。啲魚皮煮得啱啱好,仲要有啲香脆嘅感覺,好好食。紐西蘭三文魚肉質好有層次感,唔止係有鮮味,仲有啲淡淡嘅海洋味,令味道更加豐富。啲魚油含量高,令佢更加健康,而且啲油脂嘅味道都好細嫩,唔會太濃重👍呢度所有野都好好食,黑松露蘆筍意粉,啲意粉係啱啱好,同埋啲黑松露同蘆筍嘅味道好搭,唔會覆蓋到啲意粉嘅味道。蘆筍有啲清爽嘅味道,同啲黑松露嘅味道好夾,令味道更加豐富。最特別係餐廳細心考慮客人喜好,將蘆筍整成碎,令唔喜歡蘆筍嘅人都會被味道吸引🤩
呢度食材高質,環境有氣氛🥂