2019-09-27 197 浏览
平日大約5點到,見到冇乜人排隊,就打算試下啦,排15分鐘已經入到去,因為差唔多到飯點,所以淨係想點個班戟試下好唔好食,但到落單時才被告知有最低消費,每人要點一樣單品,唔想食太多pancake,焗住叫多杯野飲,48蚊一杯野飲如果係正正常常都還可接受,竟然用個細紙杯裝,明明係堂食,但俾人感覺似外賣咁似間快餐店多過甜品店,又唔環保,原味班戟就味道ok,口感係幾鬆軟,雖然佢menu寫要等20分鐘即製,但由點單到上檯都好快唔洗10分鐘~食物的品質口味冇問題,但係,店員的服務態度俾人觀感好差,負責落單位戴眼鏡男店員態度有待改善,真心趕客,佢可能覺得間店多人食可以唔憂做你生意咁。如果要排咁耐隊去食依個pancake,又要睇人臉色,不值得!建議想食的朋友考慮外賣。

下午茶