2014-01-09 4231 浏览
上一次食 Tony Wong 系 vendor 送礼, Cherry Napoleon 一试难忘- Cherry 大粒酸甜适中, 酥皮脆而有层次变化。今次 New Year 除夕倒数首次亲自购买,也好没太大落差,评价如下:Cherry Napoleon : size 好似比以前细左?系咪有错觉呢?酥皮十分脆口有层次, 却嫌佢唔得松化, 吉士入口香滑,车厘子今次稍甜了!Mango Napoleon : 酥皮脆,芒果香甜Green tea opera: 绿茶的清香味本来可以中和左朱古力的 '漏', 如果可以加强绿茶味会好d, 现时觉得甜左dChocolate truffle: 甘香,有层次口感。本人不喜好朱古力,但这个可以接受

Mango Napoleon : 酥皮脆,芒果香甜

外卖自取