2025-08-14
店內古色古香宮廷風既佈置🏰一入門口右邊有宮廷椅🐲仲可以拎住"聖旨"打卡📸家長們食野時,小朋友可以去兒童影院睇戲🎬,大家都可以Enjoy MeTime🤣~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 野食由送餐機械人送上🤖▪玲瓏浮凸 • 花膠雞湯鍋 (半隻)皮脆肉滑滿滿脂肪既三黃雞,加埋多塊厚花膠熬製既湯底🧡份量十足!滾起即飲番碗先🍲.▪大滾友牛肉拼盤 • 細(手切吊龍 • 本地手切牛頸脊 • 澳洲和牛金錢展 • 美國頂級雪花肥牛 • 牛黃喉 • 牛肉粒 • 牛舌花)多個部位都可以食到🥩多人Share都夠分🤗.▪珊瑚 • 桂花蚌雙拼爽脆彈牙。2款相比下,我覺得桂花蚌較鮮甜🧡🤍.手打夠晒彈牙,"滑捋捋"可以自己分成大細粒Size,方便俾小朋友食👧🏻👦🏻▪滑捋捋三拼(手打蟹子蝦滑 • 手打黑松露墨魚滑 • 瑤柱乾貝滑)▪手打鵝肝墨汁墨魚丸 • 4粒入面有鵝肝粒粒🖤.▪香辣無骨鳳爪 (小食) 辣辣Q彈,配埋啤酒一流🍻. ▪自家製足料竹蔗茅根清甜下火,唔洗怕打邊爐熱氣😌.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺需加𝟏𝟎% 服務
一入門口右邊有宮廷椅🐲仲可以拎住"聖旨"打卡📸
野食由送餐機械人送上🤖
▪玲瓏浮凸 • 花膠雞湯鍋 (半隻)
▪大滾友牛肉拼盤 • 細
多個部位都可以食到🥩多人Share都夠分🤗
▪珊瑚 • 桂花蚌雙拼
爽脆彈牙。2款相比下,我覺得桂花蚌較鮮甜🧡🤍
▪滑捋捋三拼
(手打蟹子蝦滑 • 手打黑松露墨魚滑 • 瑤柱乾貝滑)
▪手打鵝肝墨汁墨魚丸 • 4粒
入面有鵝肝粒粒🖤
▪香辣無骨鳳爪 (小食)
辣辣Q彈,配埋啤酒一流🍻
▪自家製足料竹蔗茅根
清甜下火,唔洗怕打邊爐熱氣😌
🔺需加𝟏𝟎% 服務費