2017-12-16 1824 浏览
朋友住柴灣但未食過,咁我又黎陪佢食啦~發現次次都食晏、夜晚轉左手後都未食過,睇人地食評好似好多好野食咁~希望下次可以試下!沙律吧任裝,飲左一碗ja,不過不失,包就普通到不能再普通了朋友叫左個帶子意大利飯,佢第一次食,驚喜喎,佢都好鐘意食!連洋蔥本身唔食都肯食、都算係咁、但真較多洋蔥見佢食食下都忍唔住要筆走d蔥,但味道佢話好味既!而我自己忍唔住又食番burger,今次食十成熟、因自己戒口唔食得生,但我都覺得好味,我鐘意食lo,都唔會因well done而硬喎!我地食完仲坐左段時間吹水,佢去到3點已經無哂人,d員工就食飯,都唔會催我地既,有提我地收沙律吧要再拎,幾好~可能平時係返工人士食多我地le d 師9仔先會坐到咁晏

沙律吧任裝,飲左一碗ja,不過不失,包就普通到不能再普通了

可能平時係返工人士食多
我地le d 師9仔先會坐到咁晏