餐厅: 永年士多港式車仔麵 (加拿分道)
资讯:

2024-04-10 200 浏览
呢间餐厅听就听过好多次,就未食过,今次收工睇戏之前,嚟试吓,因为做storellet会员有$5coupon就嚟试吓。餐厅好细,坐得好逼,我哋坐窗台面壁位反而仲阔啲,不过人龙会系你身边排队。好多都系游客,好多人讲普通话,有外国人,嚟感受下车仔面就唔出奇嘅。米线得劲少,几啖食完,好似冇食过野咁。三送面$48啲配菜方面,都唔系特别好食,贡丸鱼皮饺都系正常发挥,鱼卷仲要加钱,要加$6,但劲细条,根本只将一条分开两截,超唔抵。又贵又少,食完好似冇食过咁,好食嘅话都话,重点又唔系特别好食
米线得劲少,几啖食完,好似冇食过野咁。
三送面$48
三送面

2024-02-08
等候时间
10 分钟 (堂食)