2023-07-12
🫧踏入六月,朋友生日聚會特別多,因為朋友都想在生日可以見面又聚下,朋友特別點名要去這家所以佢自行一早已經約好咗🙊當天有毛毛細雨⛈️但完全無損我地食飯既心情🐵原來佢之前係度食過一次,今次要試下另一個餐,火Omakase晚餐,呢個餐主要由廚師去決定當天食既野,所以有選擇困難症既朋友就可以解決到呢個問題🫧💥叫餐之後都來得好快手,第一就到前菜,都幾好食既,跟住刺身八點,有成八款咁多,不過就要睇到時師父點樣發辦,而我地就食🌈真鯛薄切,白象拔蚌,赤背,帶子,深海池魚,銀鱈魚,赤鯥,池魚他他,呢度既刺身好新鮮🌈蒸蛋我地都好鐘意,季節料理三品,我地食吞拿魚拖羅,厚岸蠔,辣煮黑梅貝,比較價值高既壽司款式,係出面都好少見有呢個組合,朋友無介紹錯,勁好食🌈壽司五貫而呢五款既鱸魚 拖羅 蟹膏牡丹蝦 左口魚左口魚邊 海膽都係一樣咁新鮮咁好食,真係唔好同出面比,呢度真係好好食🌈就連呢個蔥吞拿魚腩手卷都做得好出色大約最後既煮物二品-燒香魚,薄燒牛肉好好食,燒得好入味,魚味同牛味都好突出,食到好飽最後仲有埋魚湯⭐️我地食得好飽,呢一間真係好豐富仲要有咁好既環境,忍唔住要比個評分🔥🔥新鮮指數🌟🌟🌟🌟🌟味道指數🌟🌟🌟🌟🌟價錢
🌈就連呢個蔥吞拿魚腩手卷都做得好出色
新鮮指數🌟🌟🌟🌟🌟