以往對自助餐有刻板印象,覺得自助餐就係粗製濫造,同精緻,好味呢兩個詞語大纜都扯唔埋🥹而 Porterhouse 顛覆咗我嘅認知,無論食物味道定服務都係水準之上,連粉麵同肉類部份都係有驚喜級數嘅好食,絕對係會encore嘅餐廳🤩 食物方面:👍🏻主打凍海鮮及肉類👍🏻冷盤區色彩繽紛,擺碟精緻,食慾upup👍🏻芝士薯條會由廚師即場使用熱溶芝士🧀️👍🏻熟食款式不算多,如果追求貴精不貴多,唔會失望。-服務方面:👍🏻侍應收碟俐落快手,張枱好乾淨!👍🏻落單炒意粉,留低枱號,專人送上。👍🏻食物源源不絕供應,唔洗爭同排隊,食得舒服!-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-✨Brunch $598pp -推薦食物:✨Seafood Soup濃而不膩,充滿海鮮鹹香。-✨Steamed Fish喺我最鍾意嘅酒樓味豉油!啖啖魚肉!😍-✨Roasted Beef 有驚喜!肉香滿溢,口感香軟,連唔好肉類嘅我都覺得好滿意。✨Crispy Pork Belly 有驚喜!皮脆肉嫩,肉味十足,又唔會覺得有強烈嘅豬臊味。✨Creamy Spinach有驚喜!奶油味香濃,食咗兩碟🤤✨炒意粉平時對自助餐嘅粉麵區不抱期望,但

食物方面:
👍🏻主打凍海鮮及肉類
👍🏻冷盤區色彩繽紛,擺碟精緻,食慾upup
👍🏻芝士薯條會由廚師即場使用熱溶芝士🧀️
👍🏻熟食款式不算多,如果追求貴精不貴多,唔會失望。
服務方面:
👍🏻侍應收碟俐落快手,張枱好乾淨!
👍🏻落單炒意粉,留低枱號,專人送上。
👍🏻食物源源不絕供應,唔洗爭同排隊,食得舒服!
-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-

✨Brunch $598pp
推薦食物:
✨Seafood Soup
濃而不膩,充滿海鮮鹹香。
✨Steamed Fish
喺我最鍾意嘅酒樓味豉油!啖啖魚肉!😍
✨Roasted Beef
有驚喜!肉香滿溢,口感香軟,連唔好肉類嘅我都覺得好滿意。

✨Crispy Pork Belly
有驚喜!皮脆肉嫩,肉味十足,又唔會覺得有強烈嘅豬臊味。

✨Creamy Spinach
有驚喜!奶油味香濃,食咗兩碟🤤

✨炒意粉
平時對自助餐嘅粉麵區不抱期望,但炒意粉真心好食,每條意粉都有滿滿肉香,自家製醬汁香口,味道唔會覺得「廉價」。

最後每位客人會送上一隻蒸鮑魚,大滿足🥰

有大量蔬菜及冷盤款式!

最後食埋甜品雪糕!
-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-
𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 @eatalldayzz