十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
2019-01-28 132 浏览
一到左寒寒地嘅十一月, 就會有打邊爐嘅意欲... 😌 呢晚就約左兩個死黨去銅鑼灣打邊爐😋朋友book左呢間, 話食過一次覺得幾好。一上到去嘩成間餐廳嘅設計係行懷舊風, 放喺中間嘅雪櫃, 收音機仲有掛牆白底綠字月曆, 係以前六七十年代每間屋企都會有嘅擺設, 都幾得意, 呃like 位! 📸我哋叫咗個二人精選套餐 $288 (每位), 湯底分別嗌左養生白乳豆鍋, 蕃茄鮮魚湯, 食物都有好多, 手切🐮, 花雕🐔, 三寶滑, 果皮魚蛋, 粟米丸🌽, 鳳城水餃, 響鈴, 醬爆貢丸, 鴨血, 我哋另外再加左豆苗👍🏻👍🏻👍🏻, 安格斯🐮, 因為我哋係三個人食所以餐廳規定一定要嗌到三人份嘅價錢, 都合理嘅!食物質素係好嘅, 服務態度亦都係好嘅, 環境非常舒服, 由於餐廳晚市做兩轉嘅關係, 八點要還枱, 侍應都好有禮貌咁提點我哋, 食唔完嘅菜亦都俾我哋帶走, 👍🏻👍🏻 應該會再嚟😋

2018-11-21