週末船河,朋友訂左這間,因為之前幫襯過。不過估唔到會咁過份!! 永不再幫襯!事原天氣唔好,早上七點利口福已經打俾我朋友問係咪confirm個order,朋友都預計船河不會取消 (因為唔係黑雨),利口福打黎話佢好多單都hold住左, 我地都非常諒解,一口話無問題,食物照出。到我地預訂既時間9:30am,利口福打黎話要遲少少,但話10am前一定會到(因為佢知道一般都係10am開船)。到10am都未到,我地三十幾人都到齊,船都ready,我地叫朋友打去問,佢話pack好而家出,間舖頭去碼頭都唔使十分鐘。 10:30am 打去,話出左,仲要sorry都無句,仲cut線,最後10:45am先到! !做唔切就唔好應承人10am前啦,係唔夠人做野就唔好話送貨啦,叫我地自己去拎咪得囉,一架船8個鐘$7,000喎,咁俾佢"哂"左45分鐘!!! 仲要三十幾人等。 只係講事實出黎,提醒下各位船河既朋友。

只係講事實出黎,提醒下各位船河既朋友。