2020-02-23 100 浏览
雖然話疫症嚴重,但點都要行街食飯,難得今日出左去旺角,就同老公去行下佢至愛既玩具鋪,行到咁上下就上開飯睇下附近有乜好食,為免揀太多人既食店,揀左好耐,終於揀左呢間石鍋堂👍🏻店舖不算大,而我地到達時間都算幾早下,所以不算太多人,亦都唔駛等位👍🏻望下餐牌,就在餐紙點餐,兩口子點了一個石鍋烏冬,一個石鍋飯,一個小食,一杯飲品,已經好滿足😋安格斯牛肉石燒手打烏冬:有幾個湯底選擇,我地就揀左黑松露香菇湯。當侍應將石鍋烏冬送來時係熱騰騰,塊牛肉係好靚,而且黑松露香味好正,撈勻之後,提升了成個烏冬味道燒牛仔骨牛舌石鍋飯:超香,牛仔骨好嫩滑👍🏻我特別好愛石鍋上的飯焦,好正要推介這兩串岩鹽燒牛舌,超好食超好食超好食要close up比大家睇下,係非常之厚切😍雖則厚身,但完全唔鞋,好滑呀,好回味大家一定要點👍🏻仲有兩件甜品係送既,令成餐飯好滿足🤗

要推介這兩串岩鹽燒牛舌,超好食超好食超好食

大家一定要點👍🏻

仲有兩件甜品係送既,令成餐飯好滿足🤗
2020-02-23