2019-08-04 68 浏览
食過佢既earl grey creme brûlée之後就一試難忘左😍😍😍今次帶earl grey控既朋友仔黎食。揀左個lunch set 既Parma ham蘆筍忌廉汁意粉,包一杯野飲或者餐湯,又或者兩樣都要可以加多$5,都幾抵!不過費時飲到成肚水無位食野😛Parma ham蘆筍忌廉汁意粉面頭有兩塊Parma ham,配料除左蘆筍,重有磨菇、zucchini即意大利青瓜、yellow squash即黃南瓜同zucchini差不多樣企黃色,同埋車厘茄。多種配料食落口感豐富,忌廉唔會好溜,唔會太傑或者太稀,點到即止!朋友仔食得超快😂😂大讚好好味!我食完兩「住」,佢已經極速清緊碟🤭🤭另外薯條控既朋友仔話要寫BBQ sauce 豬仔骨拼特脆薯條🍟,爆緊瘡都陪佢食🙈🙈因為我都好想食!果然好脆🍟🍟🍟外脆內軟👍🏻👍🏻👍🏻豬仔骨面頭搽滿左BBQ Sauce好入味,好腍,唔洗切用叉都扯得開!不過我個人偏好有啲咬口既肉質~Earl grey creme brûlée面頭既焦糖好薄好脆,但今次燉蛋略嫌唔夠第一次食咁creamy,可能唔夠cream或者overcooked,不過earl grey味都濃。餐飲

豬仔骨面頭搽滿左BBQ Sauce好入味,
好腍,唔洗切用叉都扯得開!不過我個人偏好有啲咬口既肉質~

餐飲叫左熱朱古力,標明係法國可可豆,有靚靚拉花!
飲落都幾濃,味道偏奶~隻貓貓匙更好cute 🐱😻😻😻