除左我有最愛既食街之外,我仲有最愛既美食大廈- QRE Plaza。仲要好近期呢度開左間日式餐廳 (我感覺係有些少西式元素既居酒屋)令我對「誠意認真」製作呢樣野大開眼界!一路等朋友既過程,我一路睇住menu 睇到每一個page, 因為真係好有心既menu, 而且生蠔不論係咩size, 睇落又fresh 又juicy, 擺埋入口更係當晚dining experience 既開場由大大隻生蠔真係世一既滿足😍😍😍Menu仲有其他好吸引美食,不論係凍豆腐定係白飯魚topping 炸豆腐,我都照單全收。甜品?呢個自家製作栗子蛋糕又係另一個認真製作,而且又唔太甜。因個外圍有栗子蛋糕包住個雪糕,所以雪糕保溫得無咁易溶呢!
自家製作栗子蛋糕
自家製作栗子蛋糕