2022-03-16
Crab Soup Raman😍😍😍🦀🍜 Oishiiii💕..估唔到近油麻地站,有一間充滿驚喜既日式拉麵店😍,店家選用帶粗身煙韌麵條,湯底濃郁充滿鮮甜味❤️,掛湯效果很棒,正正合我心意既拉麵店。店內更有心思佈置,在有超通透感既玻璃屋🏮,內裡光猛充滿陽光感,而且日式擺設營造出日式風情,燈籠掛畫,好似去左小日本,拍照感一流喔,真的滿有特式呢。ll $128Crab Soup Raman充滿蟹肉🦀 鮮甜味既拉麵,配料更有:荀、蔥、溏心蛋半隻、紫菜、慢煮叉燒。鮮味度十足,加上新鮮煙韌帶粗質麵條🍜 有咬口,整碗麵真的有驚喜😍,推薦喔。ll $128Tomato Shrimp Soup Tsukemen另一款沾麵,賣相更吸引❤️。濃味蝦湯加上蕃茄酸甜味,愈食愈開胃呢,整碗麵掛湯效果十足。配料:荀、蔥、溏心蛋足足一隻、紫菜、慢煮叉燒,已經很豐富。另外更配有法包配羅勒醬喔。香脆小食:炸日式餃子 (4隻) $32Japanese Fried Dumplings汽水飲品:Coke Zero & Sprite $12 each..這家拉麵店滿有驚喜😋,真的不錯吃。下次經過會想再吃喔。不得不提。。仲有Anson
l[花咲蟹湯拉麵]l $128
Crab Soup Raman
l[神匠蕃茄蝦湯沾麵]l $128
Tomato Shrimp Soup Tsukemen
香脆小食:炸日式餃子 (4隻) $32
Japanese Fried Dumplings
這家拉麵店滿有驚喜😋,真的不錯吃。下次經過會想再吃喔。不得不提。。仲有Anson Lo 紙牌可以拍照📸。
×××[麵屋神匠 -Menya Shinsho]×××