2023-01-31
好朋友聚會就緊係揀我哋都鍾意食嘅日本野,今次去咗尖沙咀呢間鮨處松戶,一入去就覺得呢度充滿日本feel,環境好寬敞, 座位之間有相對位咁,唔使怕聽到隔離枱講啲咩,聚會一流🙆🏻♀️仲設有榻榻米包廂,而餐廳中間仲尼有個石磨流水,令人感覺好舒服❤️我哋兩個女仔叫咗💕雜錦刺身,入面有吞拿魚腩、吞拿魚、𩶘魚,赤貝、油甘魚,牡丹蝦、海膽配三文魚籽😍😍😍重點係好新鮮,特別推介吞拿魚腩,厚身油脂味好重,入口即溶,推介,另外想介紹牡丹蝦,肉質鮮甜,好大隻🙆🏻♀️💕鮨處松戶海鮮沙律份量好大,充滿厚切魚生粒, 三文魚籽、天婦羅脆脆, 沙律菜, 食完好開胃🙆🏻♀️💕牛肉網燒肉質軟腍, 濃郁,口感一流👍🏻💕鍋物材料豐富, 入面有三文魚、菇類、蔬菜,魚頭、帆立貝、豆腐等等, 湯底味道鮮甜,令到入面嘅材料好惹味,飲到停唔到口呀❣️食後感:由於我哋6:30左右去,去到暫時未有人,一望入去空間感大,服務好好,見到我杯無水,會主動refill,重點係食物方面都好惹味,值得一去
💕鮨處松戶海鮮沙律
💕牛肉網燒
肉質軟腍, 濃郁,口感一流👍🏻
💕鍋物
❣️食後感: