今次已經係第二次食,因為阿囡好鍾意呢度嘅裝修風格,佢話幾舒服,氣氛又好好,而且啲嘢食又好味😋上次食蛋包飯好食,所今次要再encore✨-日式紅酒燉牛面肉蛋包飯用左蕃茄蔬菜同紅酒嚟燉煮牛肉,醬汁濃稠適中,牛肉軟腍,加上蛋味香濃,入口順滑嘅蛋包飯,超正🥹真係會上癮-炸軟殼蟹扁意粉軟殼蟹炸得酥脆,冇油膩感,扁意粉軟硬度適中,意粉醬汁用左蕃茄,酸酸甜甜好開胃✨-照燒牛舌牛舌厚度十足,有焦香味,油脂感剛好,外焦內嫩,非常惹味😋係我嘅牛舌排名首三位-極。日式布甸船呢個係阿囡話要食嘅,布甸質感幼滑,帶有濃郁蛋香,有士多啤梨點綴,賣相精緻。焦糖芝士脆餅用焦糖餅Lotus Bisoff配芝士蛋糕製作而成,口感非常豐富,有陣陣焦糖香氣😋雖然邪惡,但我哋都食晒😆-青森蘋果梳打散發出陣陣清香嘅蘋果香氣,味道清新-巨峰提子梳打入口有種獨特嘅清香果味,甜度適中

上次食蛋包飯好食,所今次要再encore✨

-日式紅酒燉牛面肉蛋包飯

-炸軟殼蟹扁意粉

-照燒牛舌

-極。日式布甸船

-青森蘋果梳打
散發出陣陣清香嘅蘋果香氣,味道清新

-巨峰提子梳打
入口有種獨特嘅清香果味,甜度適中

2023-06-10
午餐