2025-01-14
🍴海膽醬玉子燒雞蛋份量都不少,又煎得好香滑,好有蛋味,食落口感嫩滑,而海膽醬味道仲一流,散發出豐富而濃郁的滋味,令到個雞蛋展現出其絕佳味道,仲配埋香蔥同魚子,食落令人更加難忘嘅味道。🍴鵝肝蘋果脆片漢堡鵝肝都好大件,上枱已經聞到鵝肝香味,鵝肝細膩滑嫩,味道鮮甜,放入口中後就溶化,感受到好多好味嘅汁,蘋果脆片炸得香脆,兩樣食材連埋個焗得爽口嘅漢堡包一齊食,真係好好食。🍴磯煮鮑魚鮑魚肉質柔嫩,質感軟硬適中,又有咬勁,同時又不失軟滑,磯煮是用濃醬料烹調,令到鮑魚味道更濃郁,亦食落令口感豐富。🍴安格斯牛小排串燒安格斯牛小排厚厚大件,牛肉味道濃郁,柔軟且多汁,脂肪分佈均勻含量豐富,串燒後令肉質鮮嫩多汁,食落爽口,口感鮮美,肉汁豐富,好正。🍴火灸A4和牛壽司 就將日本和牛精華融入壽司中,每一啖都能感受到肉質的細膩與香氣。而家牛肉味好香口,加埋壽司食好正🍴日本海膽刺身,新鮮的海膽口感滑順,亦帶有海洋清新氣息,而且入口軟滑亦即溶,帶有啖啖海水鮮味,完全不腥,真係好正!🍴芝士松葉蟹膏飯團 亦都係一道創新的料理,蟹膏既鮮美同芝士濃郁相互融合,亦為我地帶來意想不到既驚喜。🍴餐廳仲有Orion啤酒330ml $
🍴鵝肝蘋果脆片漢堡
🍴磯煮鮑魚
🍴安格斯牛小排串燒
🍴餐廳仲有Orion啤酒330ml $19一杯 其實真係好平 出面happy hour 都做唔到!