KABOOM

👩🏻‍🍳KABOOM🧑🏻‍🍳驚喜打卡泰式渡假風樓上Bar & Restaurant位置係20樓 ,行上一層就係户外座,室內室外都可以飽覽維港靚靚景色,泰Chill啦🏝️👣值得科勞指數:🏃🏻🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️🍽️ KABOOM Sharing Platter。豬肉串。泰式魚餅。網紙春巻。炸蝦棗。單骨雞翼2-3人份量,作為前菜小食,好好帶我哋進入泰菜世界❤️即炸即出,配三款特色醬汁:泰式甜辣將、荔枝醬、咖喱汁,其實點邊隻都好味😎🍽️ Salmon Tartare將三文魚切粒,配自家製嘅泰式醬,味道so Thai! 夾埋蝦片一齊食,好有層次口感。🍽️ Curry Duck Confit咖哩鴨肶嘅外皮好香口,咸香咸香咁,肉質嫩滑唔柴👍🏻🦆 🍽️ Pasta With Grilled Octopus 🐙 原條八爪魚觸手上!好正🤩咁大條,但又煮得好淋好易咬~加上手工意粉,係今日嘅MVP🎊🍷 Canloocan (Mocktail)🍷 Miss You! (Cocktail)📍地點:尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓
👩🏻‍🍳KABOOM🧑🏻‍🍳

。炸蝦棗
。單骨雞翼

🍽️ Salmon Tartare

🍽️ Curry Duck Confit
咖哩鴨肶嘅外皮好香口,咸香咸香咁,肉質嫩滑唔柴👍🏻🦆

🍷 Canloocan (Mocktail)
🍷 Miss You! (Cocktail)

📍地點:尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓