2009-12-05
見到咁多好評,禮拜一我們一行三人諗住試一試,我吔叫咗牛肉,蠔,花蛤.蟶子王等,一食先知原來咁正,花蛤好甜,我哋贊不絕口,老板招呼好好,好親切,買單才$630,(平均每人才$210)我哋當場决定禮拜五帶埋啲朋友嚟食.禮拜五夜晚我哋10個人嚟食,我哋晏晝預定佐,叫老板留啲好嘢俾我哋 (因為我哋夜晚10點先食飯),禮拜五好多人食吖,我哋好快有位,因為我哋個個都為食,所以叫咗好多海鮮,幾乎所有啲海鮮俾我吔試晒,(不過琵琶蝦就冇,帶子唔記得嗌)每样都好新鮮,好好味,特別是花蛤(勁甜),斑馬瀨尿蝦我哋都係第一次食,好特別,真係好甜,好正,個個都話好食),生蠔,(好新鮮,淨係淋D檸檬汁就行了))蟶子王.(好大只,好甜)懵仔魚(都係第一次食,好鮮),墨魚刺身(好味)仲有好多嘢,如象拔蚌,牛肉,餃子,八爪魚,蔬菜盆.......我哋應該溢左几十碟食,個個都好開心,老板招呼勁好,(唔會夾硬Sell啲貴嘢)我哋下次一定會經常去嘅!買單$3600.勁抵食!!!可以話係全海鮮,(以前我哋去名城食,如果咁多海鮮最起碼$6500以上)淨係掛住食,唔記得影相添!下次會記得!
淨係掛住食,唔記得影相添!下次會記得!