餐厅: 大班樓
资讯:

2021-07-08 1660 浏览
早前為慶祝父親節,一家六口到大班樓。確實係不錯的粵菜,特別係雞油花雕蒸大花蟹配陳村粉,濃濃的花雕酒味,另個汁也十分好味,佢會另上一碗汁再比你點蟹肉。陳村粉質感也不錯。之後上煙燻乳鴿,亦有濃濃的煙燻味,味道不錯。當晚帶了一位三歲小朋友,侍應待人有禮,亦會主動撩小朋友傾計,也會主動向我哋介紹各款食物特色。另外,餐廳環境方面,十分優雅,感覺好乾淨,給人一種好舒服的感覺。當晚我哋去的時候,係星期二晚上,計晒兩層,都算多人,但仍然都唔覺得聲音好嘈雜。總括來講,雖然價錢不平,但值得一試。
之後上煙燻乳鴿,亦有濃濃的煙燻味,味道不錯。

總括來講,雖然價錢不平,但值得一試。