2021-03-24
本身係想試下餐廳既海膽菜式,可惜當日無哂海膽無得試😔雖然係有D 失望,但係食完今餐之後,我係覺得餐廳既服務&水準都好好👍🏻所以會繼續幫襯 期待下次試到海膽菜式🥴瑞士熱溶流心芝士配香草烤薯及意大利煙火腿侍應會先上一盤配菜有薯仔、三色椒、火箭菜及煙火腿,之後會將一大舊熱溶芝士淋係配菜上面, Raclette Cheese 軟身易溶,味道帶有淡淡的乳香 ,鹹香不膩配埋烤薯同火腿食真係一流🤤龍蝦湯眼見桌前橙紅色的龍蝦湯,香味俱佳,龍蝦湯鮮味濃郁,仲有大大粒龍蝦肉係湯到🤤高質落order嗰陣侍應好好,問我地洗唔洗分開兩碗湯上,服務一流👍🏻新鮮生蠔生蠔口感脆爽,食落清甜,有一陣陣淡淡既海水味,餘韻久久不散。如果各位唔鐘意太鹹味,依款try得過😎60天熟成西班牙加尼西亞肉眼牛扒($598)我地嗌咗Medium,煎得岩岩好而且好香,肉眼扒油脂分佈豐富,肉質也相當嫩滑。
龍蝦湯
新鮮生蠔
60天熟成西班牙加尼西亞肉眼牛扒($598)