2019-12-01 1374 浏览
好耐之前已经想食佢哋个招牌梳乎厘,但太大个心谂起码4个人先食得晒,今晚心血来潮,迫老公过黎撑台脚,睇下见唔见到Sammi 同安仔先睇到餐牌价钱一啲都唔平,老公一边睇一边职业病发作,话毛利超高我地点左瑞士鸡翼、瑞士汁炒河、冻柠檬茶和梳乎厘。瑞士鸡翼唔够入味,只有外皮有甜味,很一般。瑞士汁炒河比瑞士鸡翼的汁还要差,可能唔系干炒的关系,啲河粉完全无味,好在佢有几条菜心加返啲分。梳乎厘外皮香脆好甜,内部湿塔塔的就不好食了,这个只适合打咭用,想试的一次就够。虽然食物质素一般,但值得一赞系侍应服务好好,好有礼貌,会好留意你用餐进度,提示几时落梳乎厘的单,上梳乎厘时唔会就咁放在旁边,会执个靓位放在中间给客人影相,唔怪得咁多上左年纪的人黎帮衬,有时食餐饭侍应的服务都可以留住人心,外面新式餐厅真系要学下。

我地点左瑞士鸡翼、瑞士汁炒河、冻柠檬茶和梳乎厘。

瑞士鸡翼唔够入味,只有外皮有甜味,很一般。