餐厅: 香江花月 (百誠大廈)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
✧ 日本牛乳玫瑰鍋 $𝟏𝟔𝟖✧ 香江拼 (全牛) $𝟕𝟖𝟖✧ 七色丸 $𝟗𝟖✧ 蜂巢豆腐 $𝟒𝟖✧ 碧綠萵筍 $𝟒𝟖✧ 日式烏冬 $𝟑𝟖✧ 鳳琉香 $𝟔𝟖✧ 桃花緣 $𝟔𝟖為咗打卡靚啲我揀咗日式牛乳玫瑰湯底⚗︎·̫⚗︎ 用咗北海道全脂牛奶同玫瑰煲成,牛乳香味好濃郁,店員等我地影完相之後就幫我地將裏面舊木瓜切開細細件,等我地可以食返~黎到無理由唔叫香江拼,隔離左右差唔多枱枱都有叫呢個全牛拼盤,裏面有齊手切肥牛、牛柳粒、安格斯肥牛、牛𦟌、牛白肉、牛心頂、黑柏葉同埋牛脷,我地覺得安格斯肥牛同手切肥牛既牛味最重,油花都幾平均,兩個人食唒呢份牛真係飽到傻(๑´0`๑)建議三個人𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞會好啲,就可以再試下其他配菜我地仲叫咗份七色丸,賣相好靚,有蟹子墨魚丸、鹹蛋黃墨魚丸、紅咖喱魚丸、椰芋魚丸、南乳墨魚丸、青咖喱墨魚丸同埋黑松露墨魚丸~最特別係青咖喱墨魚丸同食落陣味好似泰式魚餅既紅咖喱魚丸,喺出面既火鍋店好似冇試過呢兩款丸,味道特別得黎食落都幾彈牙⚗︎·̫⚗︎叫咗兩杯超級打卡既野飲,一杯叫鳳琉香,係鳳梨味既梳打,另一杯就係桃味既桃花緣,飲飲下有啲桃味啫喱喺底,上面有煙燻效果既氣泡裝飾,用黎打卡係幾靚既~
✧ 日本牛乳玫瑰鍋 $𝟏𝟔𝟖
✧ 香江拼 (全牛) $𝟕𝟖𝟖